Videoinlägg



Videoinlägg såhär då. Jag och moa spelar kort , och jag förlorar, och jag är ju världens bästa förlorare...




vi är ju båda så himla mogna altså!! <3
och när jag kastar handduken på henne är inget förberett, jag är en sån dålig förlorare .

jagälskaross

Tattoo






iloveitiloveitiloveit!!

Darling, im home !



Nu har jag kommit hem från thailand, och jag längtar så himla mycket tillbaka!!
somsagt, vore det inte för djuren och kompisarna så skulle jag ha varit helt ledsen, nu är jag bara halft ledsen. ;P

Men jag ska redan börja kolla efter en ny resa, den gången så kankse jag inte behöver betala för min resa själv.. ;)
Vi skulle vilja åka till Kata eller karon, så vi kan åka till Patong Beach . Denna gång var vi ju Krabi - Ao Nang , det var jättefint, men ganska lungt .



så här "söt" var jag när vi var på Poda island , när jag vann i vänd tian , jag kan ju säga att jag roade några thailandare som körde long tail båtar, de skrattade som fan medans jag försökte få med moa i "Älskade ängel, du är sann, älskade ängel, du är en man, du är stor och stark och snygg, hos mej så är du trygg, och du är min".
Skamm den som ger sej.

Bloggar lite mer senare, min käre mor står och tjatar på att jag ska packa upp min resväska. (som jag tolkar det, ställ in den i ditt rum och plocka upp den när fan du vill)

Tatueringstid - check!!

hej bloggen.


bara nagra dagar kvar i thailand , men vi njuter for fullt av de sista dagarna. Har varit en helt underbar semester med sol, bad, god mat, trevliga manniskor och sota pojkar.

Och nagot som jag aldrig trodde att jag skulle vaga gora, men som jag faktist gjorde, var att snorkla bland tusentals fiskar. Trodde aldrig att jag skulle vaga det, men det gjorde jag. De kastade brodbitar pa en sa alla fiskar skulle komma till en, det var jattelaskigt men en grymt harlig upplevelse.

Idag har vi  varit vid poolen och tagit en ansiktsmassage , och det var helt underbart , och stackars moa har matt illa, men det ar battre nu , sa vi gick ut och at och skulle shoppa lite, men det blev inget av med det .
och , jag har bestallt en tatueringstid sa nu gaddar jag mej for tredje gangen !!!

och grattis alex som fyller arton idag !! <3


bilder kommer upp sa fort jag kommer hem (och det langtar jag inte till om det inte vore for djuren dar hemma <3)

update fran thailand

sitter nu vid datan pa hotellet. sa himla harligt att antligen vara framme . sa himla kul att det fortfarande ar sa manga dagar kvar.

Idag har vi bara varit vid poolen och sen akte vi till Krabi town och hade tankt att shoppa lite, men det blev inte sa. det slutade med att vi bara at middag , och det blev en forjavla god (och VARM!) pizza. moa tappade namligen en bit pa hennes ben sa hon har fatt en brannskada och en liten brannblasa dar.. stackarn. jag fick dock bara tomatsas pa mej, och det gjorde SKITont.

da gick vi till apoteket och han fragade vad for sorts brannskada det var, och jag kom dar med min hoga IQ och sa "pizza burn!!!" han forstog inte vad  jag sa, sa jag var tvungen att forklara vad som hade hant....

i morgon blir det bara av att ligga och jobba pa brannan och ta det lungt, skulle ha akt till phiphi island men det blev forhinder sa det blir nasta vecka istallet.


Men nu sa ska jag ga upp till rummet, mygg liknade insketer kryllar pa skarmen och jag kanner mej en anings obekvam med vartbitaren slash vandrande pinnen som sitter en  halvmeter bakom oss ....


ses !!


Update från Arlanda

hej bloggen!

Sitter som sagt på Arlanda nu, är helt sjukt att vi faktist är här nu !!
vi kom jätte tidigt, planet går fem i elva, men det är bara kul att sitta på arlanda, eller vad säger ni ?
 
och uppdateringen i thailand kommer att vara sämst, har ju inte direkt någon lust att sitta inne och häcka på ett internetcafé , men några uppdateringar kommer det säkert att bli..

tidigare idag så åt vi på pizzerian och sen så åkte vi vidare mot Arlanda. Grymt kul, och under vägen så stannade vi på Willys och hämtade upp mina pojkvänner , ben & jerry.
Så himla mysigt. 

12de Juni

Skolavslutningen idag. Vädret var piss och det är kallt , och jag var tvungen att gå ner från vägskälet för min buss inte gick ner som jag trodde att den skulle göra.

Jag kommer att sakna min klass, men det kommer ändå att vara så himla härligt att ha två månader ledighet, och jag ska inte jobba i sommar, jag får leva fattigt, men jag ska bara ta det luuuungt , hade ändå inte tänkt att att shoppa i sommar då jag ska göra det i Thailand (ÅKER PÅ SÖNDAG!!!!!!!!!!!) .
Tömde också mitt kort idag så jag har allt i kontanter som jag ska växla in på arlanda. lovely..

Mamma och pappa är på 80årsmiddag, jag orkade inte följa med pga olika anledningar, så jag är hemma idag. underbar start på sommarlovet...

Skolavslutning i morgon!

Imorgon är det skolavslutning!! äntligen!!

Så nu sitter jag här nyduschad, nyrakade ben och nymålade naglar.
lovely. imorgon börjar vi klockan tio så det blir sovmorgon (eller inte...). Ska upp runt halv åtta, klä på mej, locka håret, sminka mej, allt.

Ses kanske i morgon, vi får se!! ha en härlig skolavslutning!!

God Natt!

 
Lycklig


God Natt bloggen!

Är så himla trött, det känns som om jag har en myrstack i mina händer och att mina ögonlock bara blinkar långsammare och långsammare.
Fyfaaaan vad skönt med sovmorgon i morgon, och jag ska inte stänga av min klocka, för visst är det härligt när man vaknar supertidigt och man bara får somna om ?

kram

Ledig Dag

I morgon är jag ledig, så himla härligt, och på fredag är det sommarlov , och på söndag är det Thailand!
Helt ofattbart .
Så imorgon ska jag bada min häst så hon blir ren och fin, börja packa och välja ut klänning till skolavslutningen.
Helt sjukt, fattar inte att ettan redan börjar dra sej mot sitt slut, att det är bara två år kvar av min klass som jag älskar, och att Mickis ska byta skola efter sommarlovet...

Det här året har varit ett av mina underbaraste år av mitt liv, även fast jag inte alltid har varit på topp alla dagar. jag har fått nya vänner, folk som faktist accepterar den jag är, jag slipper höra hur jävla deprimerad jag är, få elaka saker skrivna på mitt skåp och att faktist vara glad när klockan ringer och att jag ska gå till skolan. Jag kommer ihåg de första dagarna i gymnasiet och jag blev så himla lycklig så jag bara ville skrika av glädje för att jag fick ett "Hej!" på morgonen. Jag trodde att det aldrig skulle hända i skolans historia, men det har det.
Detta året har varit blandat av både skratt och gråt, men jag har vänner nu som är glada när jag är glad, och stöttar mej när jag är ledsen.

Tack<3


Puss







Tisdag

Hej bloggen !

Halvdag i skolan idag, så vi slutade vid tio över elva , så jag hann med tolvbussen hem! halleluja!

Idag har vi ringt och beställt bath, för snart åker vi ! Kommer att bli så himla kul .
längtar verkligen, vi åker på söndag natt, så det är bara några dagar kvar !
















Tänk moa, här ska vi vara i femton dagar!!

08 Juni

Hej !


Jag heter Evelina , född 1992, så jag fyller snart 17 år.

Jag bloggade förut på www.evelinski.blogg.se men valde att starta en ny blogg .


På min fritid så är jag i stallet med mitt welsh cob-sto , Sunny, som är 18 år , vara med mina vänner, resa, och fota med min Canon 450D, allt mellan himmel och jord helt enkelt.


Jag håller på att avsluta första året i gymnasiet , linje Hotell Och Restaurang, och det är jätteroligt.


Eftersom att bloggen är ny så ser den rent utav förjävlig ut nu, men jag lovar, såfort jag får igen min skoldator (slutet av augusti.....) så lovar jag att fixa en bättre design .

Med första inlägget i bloggen så lyfter jag på hatten och tackar för ikväll , nu ska jag hoppa i säng , (håll ut, sommarlov på fredag!!!)


RSS 2.0